Contacteer Taxi MR Group in Maasmechelen

Car

TAXI BESTELLEN

TAXI BESTELLEN / CONTACTFORMULIER

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor uw bericht!

TARIEVEN

Bestemming

1-3

Personen

4-8

Personen

Zaventem

€100

€110

Düsseldorf

€100

€110

Charleroi

€110

€120

Keulen

€110

€120

Schiphol

€200

€220

Frankfurt

€250

€270

Antwerpen

€100

€110

Weeze

€110

€120

Eindhoven

€90

€100

Luik

€80

€90

INFO PRIJZEN


Prijzen kunnen afwijken naargelang uw ophaaladres en het aantal ophaaladressen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een enkele rit.

*Prijzen inclusief BTW 6%
*Prijzen exclusief parkingkost
*Extra ophaaladres (in dezelfde gemeente): € 5 inclusief BTW / rit
*Nachttarieven: extra kost €5 inclusief BTW *Wachtgeld per uur €30
VOORWAARDEN


  • Alle aanvragen gebeuren steeds via het contactformulier op de site of via e-mail of telefoon.
  • De klant dient ons de juiste gegevens te verstrekken: naam, voornaam, adres, gsm-nummer, aantal personen, bestemming, data en tijdstip, eventueel ook al het vluchtnummer.
  • De dag voor het vertrek wordt elke klant nog eens opgebeld om te controleren of er geen veranderingen gepland zijn in de dienstverlening. Bijvoorbeeld wanneer uw vlucht vertraagd, vervroegd of uitgesteld zou zijn. Op die manier kan u steeds nog last minute veranderingen aanbrengen.
  • Gelieve 15 minuten voor vertrek klaar te staan, indien er 15 minuten na het afgesproken uur nog geen chauffeur aanwezig is gelieve dan het noodnummer te bellen: (+32)(0)467/02.15.02.
  • Op de dag van vertrek zelf wordt u nogmaals opgebeld op het moment dat uw taxi onderweg is. Op die manier kan u klaarstaan op het moment dat wij bij u passeren, om een maximale en optimale efficiëntie van de taxidienst te kunnen garanderen.
  • Al onze ritten zijn steeds rechtstreeks, tenzij u dit anders aanvraagt. · Wij zullen er alles aan doen om u op de juiste bestemming, op de juiste tijd te brengen.
  • De rit is bij aankomst contant betaalbaar of met payconiq of creditcard aan onze chauffeur, tenzij anders afgesproken.
  • Extra kosten zoals tol zijn steeds ten laste van de klant.
  • Taxi MR Group is in geen enkel geval verantwoordelijk voor vluchtvertragingen, verkeerde boekingen, ontbrekende gegevens, ongevallen, file of wegwerkzaamheden.