Goedkoop luchthavenvervoer

Non-stop en VIP airport service van en naar alle grote luchthavens door Taxi MR Group uit Maasmechelen (bij Genk, Lanaken & Dilsen-Stokkem).

24/7

GRENZELOZE AIRPORT SHUTTLE

separator

Of u nu uw koffers pakt om op vakantie te vertrekken of een zakentrip plant: uw reis begint in een comfortabele wagen van Taxi MR Group. Wij brengen u dag en nacht veilig en stipt van en naar alle treinstations en luchthavens in Europa, zoals de luchthaven van Zaventem, Antwerpen, Oostende, Wevelgem, Luik, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Paris-Orly, Charles de Gaulle, Gare du Nord, Lille, Düsseldorf of Frankfurt. Wij zijn gekend als een van de goedkoopste luchthavenservices!

EERSTEKLAS AIRPORT SERVICE

Ons taxibedrijf uit Maasmechelen (bij Genk, Lanaken & Dilsen-Stokkem) doet meer dan u van A naar B brengen. Wij garanderen u een zorgeloze en stressvrije VIP taxirit. Vergeet tergend langzaam verkeer waardoor u uw vliegtuig dreigt te missen, het krampachtig zoeken naar een dure parkeerplaats op de luchthaven of de paniek als u uw wagen na uw reis niet meer terugvindt: bel gewoon naar Taxi MR Group voor een vlekkeloze airport service of zakelijk luchthavenvervoer. Geniet van de beste service aan een zachte prijs.

TAXI IN MAASMECHELEN (BIJ GENK, LANAKEN & DILSEN-STOKKEM) BESTELLEN? BEL TAXI TAXI MR GROUP, ALTIJD BIJ U OP TIJD!